"Iso-polifonia popullore shqiptare"
pjese e listes se UNESCO-s dhe "Kryeveper e trashegimise kulturore shpirterore kombetare"


UNESCO, Paris 25 Nentor 2005


Malesia e Madhe Bajram Curri Shkodër Krumë Kukës Pukë Rrëshen Lezhë Laç Krujë Burrel Peshkopi Bulqizë Durrës Tiranë Librazhd Pogradec Elbasan Gramsh Korçë Bilisht Çorovodë Berat Kuçovë Vlorë Tepelenë Balsh Fier Lushnjë Kavajë Peqin Ersekë Përmet Gjirokastër Delvinë Sarandë